Något nytt. Något kul.

Året om. Från 6 -100 personer.

​Är du trött på de "gamla vanliga" konferens- och eventaktiviteterna? Är ni intresserade av att få en annorlunda och unik upplevelse? Köra en härlig Segwaytur? Prova på att spela Segway Polo inomhus? Testa en upphetsande Segway Adventure Lagkamp? Eller erbjuda "Testa-på"-aktivitet vid nästa kundträff, mässa eller familjedag? Vi har aktiviteten och kan även hjälpa till med andra aktiviteter, lokal, catering, restaurangval och inspirerande föredrag. Din upplevelse är vårt jobb!

Vi ordnar aktiviteten för er eller ger förslag på halvdagskonferens inkl lunch, Segway Adventure-aktivitet och ett inspirerande föredrag på exempelvis tema: Mental träning, Konsten att få andra att prestera eller Motivation och arbetsglädje. Lyssna med oss för ett passande upplägg för er nästa aktivitet!

Kontakta Eventmanager, event@segwayadventure.se, mobil 072-325 92 20.

Grupp- eller konferens.

Varför inte boka Segway som en ny spännande aktivitet vid nästa konferens? Som en del av konferensaktiviteten tillsammans med ett föredrag eller andra interna aktiviteter. En härlig Segwaytur som uppskattas av alla, eller varför inte en rafflande  Segway Lagkamp? 

Andra aktiviteter

Vi hjälper dig gärna med andra aktiviteter i samband med er konferens. 

- Segway Kombo (Segwaytur och Segway Femkamp eller Segway Polo)
- Kajakturer, med eller utan guide i kanalerna i Göteborg
- Whiskyprovning, en spännande resa i whiskyns värld med duktig ciceron
- Bumberball, en ny spännande aktivitet där vi spelar boll med "krockkudde" på
- En guidad tur på Maritiman med avslut i ubåten (där ni kanske tar en fördrink...) 

Inspirationsföredrag: 
Vi föreslår gärna inspirationsföredrag i samband konferensen på tema som exempelvis ”Mera flyt - motivation och arbetsglädje”, ”Konsten att få andra att prestera – framgångsrik coachning” eller ”Service i mästarklass”. I samarbete med Kenth Åkerman, www.kenthakerman.com

Kundträff och mässa.

Bjud in kunder och samarbetspartners och låt dem prova på Segway. Vi riggar en testbana där du är; på en mässa, inför butiksöppning, vid kundträffen eller som aktivitet vid samling/fördrink. Hör av dig så ser vi till att din nästa kundträff blir en tillställning som man minns.

Vi kommer till dig och riggar upp en Segway Adventure™ Arena med olika sorters hinder och banor om passar för er grupp. Flexibiliteten är stor. Vi kan vara ute, inne, på er parkering eller vid ett grönområde, i ett garage eller använda en öppen plats i er fabrik. Det är lätt och går snabbt att sätta upp vår testbana.

Teambyggande.

Segwaykörning kan bli en naturlig aktivitet i er teambuilding. Tillsammans med annan aktivitet eller utbildning. Segway Lagkamp eller en kombiaktivitet? Hör med oss hur vi på bästa sätt väver in detta för din grupp.

Eller så genomför ni bara aktiviteten som en härlig upplevelse som senare blir en snackis på jobbetl

Catering eller restaurang.

Vill ni ha hjälp med maten eller att vi föreslår och bokar restaurang åt er - inga problem. Din upplevelse är vårt jobb.

Mobila och flexibla.

Tidsåtgång:
Räkna med en aktivitetstid från ca 90 min till 3 timmar. 

Gruppstorlek:
Eventaktiviteterna lämpar sig för ca 6-100 personer, beroende på val av aktivitet och tillgänglig tid.Optimal gruppstorlek beror på antal Segway, hur länge ni vill hålla på och typ av aktivitet. Prata gärna med oss för bästa upplägg.

Alla kan köra Segway!
Det är enkelt att köra Segway. Intuitivt. Det gäller bara att lita på Segwayen och med mjuka fina rörelser få Segwayen i glid. Går fort att lära och alla kan vara med. Ofta är det dem som är mest fundersamma som senare kommer bli de glödande fansen: "Måste man kliva av...!"

Detta ingår:
Ni kommer till vårt upplevelsecenter på Lilla Bommen eller så kommer vi till er. Vi är både mobila och flexibla.

Försäkring för skada på maskiner ingår (självrisk). Eget ansvar och personskador orsakade av förare/deltagare är ni själva fullt ansvariga för.