Håll ut. Håll avstånd. Kör Segway!

Året om. Från 6 - 49 personer.

Utomhus och avstånd har vi hållit sedan 2011. Boka en Segwaytur med gänget 6-12 personer, eller varför inte en sjusärdeles kul Segway Lagkamp för 10-30 personer? Är ni intresserade av att få en annorlunda och unik upplevelse? Köra en härlig Segwaytur? Prova på att spela Segway Polo inomhus? Testa en upphetsande Segway Adventure Lagkamp? Eller erbjuda "Testa-på"-aktivitet vid nästa kundträff, mässa eller familjedag? Vi har aktiviteten och kan även hjälpa till med andra aktiviteter, lokal, catering, restaurangval och inspirerande föredrag. Din upplevelse är vårt jobb!

Vi ordnar aktiviteten för er. Lyssna med oss för ett passande upplägg för er nästa aktivitet! Kontakta Eventmanager, event@segwayadventure.se eller 0705-29 21 80 (messa gärna för snabbt svar!).

Grupp- eller konferens.

Varför inte boka Segway som en ny spännande aktivitet vid nästa konferens? Som en del av konferensaktiviteten tillsammans med ett föredrag eller andra interna aktiviteter. En härlig Segwaytur som uppskattas av alla, eller varför inte en rafflande  Segway Lagkamp?

Kundträff och mässa.

Bjud in kunder och samarbetspartners och låt dem prova på Segway. Vi riggar en testbana där du är; på en mässa, inför butiksöppning, vid kundträffen eller som aktivitet vid samling/fördrink. Hör av dig så ser vi till att din nästa kundträff blir en tillställning som man minns.

Vi kommer till dig och riggar upp en Segway Adventure™ Arena med olika sorters hinder och banor om passar för er grupp. Flexibiliteten är stor. Vi kan vara ute, inne, på er parkering eller vid ett grönområde, i ett garage eller använda en öppen plats i er fabrik. Det är lätt och går snabbt att sätta upp vår testbana.

Teambyggande.

Segwaykörning kan bli en naturlig aktivitet i er teambuilding. Tillsammans med annan aktivitet eller utbildning. Segway Lagkamp eller en kombiaktivitet? Hör med oss hur vi på bästa sätt väver in detta för din grupp.

Eller så genomför ni bara aktiviteten som en härlig upplevelse som senare blir en snackis på jobbetl

Mobila och flexibla.

Tidsåtgång:
Räkna med en aktivitetstid från ca 90 min till 3 timmar. 

Gruppstorlek:
Eventaktiviteterna lämpar sig för ca 6-100 personer, beroende på val av aktivitet och tillgänglig tid.Optimal gruppstorlek beror på antal Segway, hur länge ni vill hålla på och typ av aktivitet. Prata gärna med oss för bästa upplägg.

Alla kan köra Segway!
Det är enkelt att köra Segway. Intuitivt. Det gäller bara att lita på Segwayen och med mjuka fina rörelser få Segwayen i glid. Går fort att lära och alla kan vara med. Ofta är det dem som är mest fundersamma som senare kommer bli de glödande fansen: "Måste man kliva av...!"

Detta ingår:
Ni kommer till vårt upplevelsecenter på Lilla Bommen eller så kommer vi till er. Vi är både mobila och flexibla.

Försäkring för skada på maskiner ingår (självrisk). Eget ansvar och personskador orsakade av förare/deltagare är ni själva fullt ansvariga för.