Upplev Göteborg med auktoriserad Göteborgsguide

Upplev Göteborg med auktoriserad Göteborgsguide

Vill du också se vårt vackra Göteborg ur ett annat perspektiv? På Segway, i kajak eller en stadsvandring. Lär dig mer om Göteborg, vår historia, platser och en och annan byggnad på vägen. Hur blev Göteborg till och hur står det till idag? I år, 2023, firar Göteborg 400 år. Följ med på någon av våra guidade turer. Flera datum och tider att välja på.

Vi är glada att från om med maj 2023 kunna erbjuda dig guidad Segwaytur genom Göteborg med auktoriserad guide i egen regi. Vår Experience manager, Kenth Åkerman, är numera även auktoriserad Göteborgsguide och blir er ciceron. Dessutom har han redan 12 års erfarenhet av att genomföra säkra och roliga Segwayturer där inslag av Göteborgiana redan förekommer. Drygt 30 000 nöjda gäster har det varit på våra turer sedan starten 2011.

Den guidade Segwayturen är ca 2-2,5 timmar, startar och stoppar vid Lilla Bommens Torg. Inga förkunskaper krävs, vi startar alltid med säkerhetsgenomgång och testkörning.

Den guidade paddelturen med kajak i Vallgraven är också cirka 2 timmar, inga direkta förkunskaper krävs mer än att du är simkunnig.

Guidade Segwayturer

Stadsvandringar

Guidad kajaktur i Vallgraven


Hör av dig med din förfrågan till boka@segwayadventure.se eller direkt till Experience manager på 0705-29 21 80.


Kenth Åkerman är auktoriserad guide och medlem i Sveriges Guideförbund, SweGuide, samt även Föreningen Göteborgs Auktoriserade Guiders (FGAG). Våra guidade Segwayturer ingår i Göteborgs 400 års jubileum.