Din upplevelse. Vårt jobb.

Din upplevelse. Vårt jobb.

Service och Säkerhet är vårt fokus. Drygt 30 000 privatgäster under 12 säsonger talar sitt tydliga språk. Under pandemin 2020-21 hade vi inte öppet för turer och drop-in. Dessutom hundratals grupper och företagsaktiviteter. Vill du ha bästa möjliga Segwayupplevelse ska ska du välja oss. Enda auktoriserade Segwayarrangören och No1 Segway in the City. Vårt fokus är upplevelser med Segway som huvudingrediens.

Vi är både stolta och glada över att kunna bidra med fler upplevelser till Göteborgs besökande turister, evenemangsbesökare och boende i stan och dess omnejd.  I samverkan med övriga aktörer vid Lilla Bommen (Göteborg) tror vi på att vi kan öka flödet av gäster, dels till området runt Göteborgs Operan och Kanaltorget, samt inte minst till våra olika evenemang, event och upplevelseaktiviteter för företagskunder. 

Läs vårt CV på TripAdvisor!

Vi är som företag en liten aktör men vill som nydanare och idégivare gärna vara med och utveckla Göteborg som evenemangs- och besöksmål. Givande samarbeten med bl a Strömma AB (Paddanbåtarna, Nya Älvsborgsfästning mfl), Göteborg & Co, Svenska Mässan och alla stadens konferenshotell och andra centrala aktörer är därför avgörande.


Vi är väldigt glada och stolta över att fått utmärkelsen "Certificate of Excellence" av TripAdvisor; "För kontinuerligt höga utvärderingar från gästerna". Tack för förtroendet!


Vision
”…upplevelseföretaget människor talar om!”

Affärsidé
”… annorlunda och minnesvärda upplevelser för företag,
deras anställda och kunder, samt privatpersoner och turister
med Segway® i fokus.”

Varumärket Segway Adventure™
Står för aktivitet, äventyr, annorlunda, miljötänkande och framtidsorientering genom att vara en uppstickare och nydanare inom turism- och upplevelsevärlden.

Nyckelorden är:
SERVICE - enkelhet, fräschhet.
SÄKERHET - flexibilitet, omtanke.

Som gäst ska man alltid känna sig
välkommen, viktig, värdefull och väntad.

Högsta standard och kundkvalitet gäller.
Fun. Friendly. Future.

Personalidé
”...vara det roligaste säsongsjobbet där du får utrymme för
utmaning, utveckling och nyttiga erfarenheter”

Samarbeten
För att kunna erbjuda dig som gäst ännu bättre service samarbetar vi med flera av de större konferenshotellen, eventarrangörer och andra eventbokare. 

Vi tar emot Innerstadens (Göteborg) digitala presentkort. 

Varumärket Segway Adventure ägs av
Life Balance Event AB, org nr: 556849-2390