Sök sommarens roligaste jobb - Säljande Segwayinstruktör

Sök sommarens roligaste jobb - Säljande Segwayinstruktör


Publicerad : 2018-03-02 11:58

Vi söker 

Segway Adventure – Säljare/instruktör

Segway Adventure™ är upplevelseföretaget människor talar om.

Vi söker för säsongen 2018 CREW för timanställning till vår fasta försäljnings- och uthyrningslokal i Göteborg, samt för eventaktiviteter. Din bas kommer huvudsakligen vara i centrala Göteborg under sommarsäsongen. Som Segwayinstruktör är ditt jobb försäljning av Segway turer, gästkontakt, instruktör och turansvar. Det är ett tufft, tidvis stressigt och roligt jobb och innebär även medverkan vid bokade grupp- och eventaktiviteter. Varierande arbetstider enligt schema då verksamheten bedrivs under veckans alla dagar mellan juni och augusti.

Vår säsong 2018: helger i maj, öppet varje dag 1 juni till slutet september.

Vem är du? Tjej eller kille, ansvarstagande, driftig, välkomnande, framåt, service och säljinriktad. Du ska ha lätt för att möta andra människor, vara både flexibel, ansvarstagande med ordningssinne. Erfarenhet av försäljning eller från service/handel/mässverksamhet är ett plus, men för oss är attityd viktigare än utbildning. Du ska inte vara rädd för att hugga i med ett leende på läpparna.

Service – Säkerhet – Sälj är våra tre viktigaste ledord. Våra gäster är våra bästa referenser, kolla på Tripadvisor! Vi är superglada att fått utmärkelsen Certificate of Excellence flera år i rad.

Krav: Minimiålder 18-20 år. Du ska kunna tala engelska. B-körkort helst.

Finnes! ett fritt, kul jobb, eget ansvar, förtroende. Detta är nog ett av de roligaste ”sommarjobben” du kan ha. Variation, mycket gästkontakt och möjlighet att få jobba mycket för rätt person. 

Du kommer tillsammans med övriga säsonganställda att genomgå utbildning i bl a företagets värderingar och kultur. Segway produktinformation och enklare teknisk utbildning, samt instruktörs/körutbildning. Utbildning är obligatorisk och sker i slutet av april, samt kick-off i anslutning till denna. Vi arbetar alla i gemensamma arbetskläder.

När? Säsongsanställning, maj-okt – huvudperioden är juni-aug. Vi vill gärna att du kan arbeta minst 6-8 veckor under vår högsäsong. Rekrytering pågår. Vi räknar med att rekryteringen ska vara klar till slutet av april.

Informationsmöte:
Vi kommer ha informationsmöte i slutet av mars. https://www.facebook.com/segwayadventure så missar du inget.

Informationsmötet är obligatoriskt, vi kommer inte att genomföra några personliga intervjuer utan att man deltagit på informationsmötet.

Mer information? Kolla vår hemsida www.segwayadventure.se

Intresserad?
Sänd e-post med kort info om dig själv till 
Kenth Åkerman, Experience Manager, kenth@segwayadventure.se

Så återkommer vi till dig!